Continental WinterContact TS 800

Continental WinterContact TS 800

Continental WinterContact TS 800 méretek

Continental WinterContact TS 800 információ

Megbízható és biztonságos abroncs kis- és középkategóriás autóknak.

A Continental a ContiWinterContact™ TS 800 gumiabroncsával az irányíthatósági tulajdonságokon kívánt fejleszteni, és ez remekül sikerült is. Az abroncs nem csak száraz útfelületen nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem havas és jeges burkolaton is kimagaslóan teljesít. A fejlesztés jelmondata a "kipróbálva és hitelesítve" gondolata volt.

A ContiWinterContact™ TS 800 méhsejt-lamellás szerkezet növeli a futófelület szilárdságát, amely javítja a kezelhetőséget száraz útfelületen, és nagyobb biztonságot nyújt hideg körülmények között. (ábra 1.)

A V-alakú hosszanti- és keresztirányú mintázati árkok felgyorsítják a vízkiszorítást – nagymértékben csökkentve ezzel a vízre felúszás kialakulásának veszélyét. (ábra 2.)

Az innovatív méhsejt-lamellás szerkezetnek köszönhetően több a kapaszkodó él az egyedülálló erőátvitel és kanyarstabilitás érdekében. (ábra 3.)

A ContiWinterContact™ TS 800 kompakt futófelületi blokkjai maximális tapadást biztosítanak, ami lényegesen növeli a fékhatást jeges úton. (ábra 4.)

Nagyszerű kanyarstabilitás és tapadás, kiváló teljesítmény havon és jégen, kimagasló védelem a vízre felúszás ellen, kivételes kezelhetőség száraz úton.