Rovelo RPX-988

Rovelo RPX-988

Rovelo RPX-988 információ

A Rovelo RPX-988 egy ultra nagy teljesítményjű, alsó kategóriás gumiabroncs. Kiváló kanyarstabilitást biztosít, miközben megőrzi a kiváló nedves tapadást. Nagy sebességű kanyarodáshoz lett tervezve, miközben a futófelület élettartama is kifejezetten hosszú. Csökkenti a vibrációt a jobb vezetési kényelem érdekében. Drasztikusan javítja a fékezést minden időjárási körülmény között.

A Rovelo a személyautók, teherautók, crossoverek és SUV-k számára készít gumiabroncsokat a népszerű méretekben. A hétköznapi sofőrök számára a kiváló minőségű gumiabroncsok gyártására, míg a teherautó-sofőrök számára strapabíró alkalmazásokra összpontosít. A Rovelo megfizethető teljesítményt nyújt.

A Rovelo mérnökei elhatározták, hogy kiváló minőségű gumiabroncsokat gyártanak számos járműhöz, és módszeres megközelítést alkalmaznak a kutatás, fejlesztés és tesztelés során, ami maximalizálja a Rovelo fejlett gyártási folyamatának hatékonyságát. A Rovelo gumiabroncsok olyan termékcsaládot kínálnak, amely megfelel az elvárásoknak, meglepően jó áron.

A Kínában gyártott és a Sailun Tyres tulajdonában lévő Rovelo abroncsok kiváló ár-érték arányt kínálnak. Ezeket a gumiabroncsokat a vezető autógyártók kipróbálták és megbízhatónak találták mind nedves, mind száraz útviszonyok mellett, különösen a kormányozhatóság és az aquaplaning-ellenállás tekintetében.