Rovelo RHP-780

Rovelo RHP-780

Rovelo RHP-780 információ

Az optimális négycsatornás hornyok maximalizálják az aquaplaning ellenállást, és hatékony vízelvezetést biztosítanak nedves utakon a nagyobb biztonság érdekében. A speciális peremkialakítás szorosabb érintkezést biztosít a felfújt gumiabroncs és a felni között a vezetési biztonság javítása érdekében.

A középső borda és a továbbfejlesztett futófelület-blokk kialakítása növeli a tapadást és a működési stabilitást a nagyobb manőverezhetőség érdekében. A fékteljesítmény nedves és száraz tapadása javul a kiszélesedett gumi-út érintkezési felületnek köszönhetően,

A Rovelo a személyautók, teherautók, crossoverek és SUV-k számára készít gumiabroncsokat a népszerű méretekben. A hétköznapi sofőrök számára a kiváló minőségű gumiabroncsok gyártására, míg a teherautó-sofőrök számára strapabíró alkalmazásokra összpontosít. A Rovelo megfizethető teljesítményt nyújt.

A Rovelo mérnökei elhatározták, hogy kiváló minőségű gumiabroncsokat gyártanak számos járműhöz, és módszeres megközelítést alkalmaznak a kutatás, fejlesztés és tesztelés során, ami maximalizálja a Rovelo fejlett gyártási folyamatának hatékonyságát. A Rovelo gumiabroncsok olyan termékcsaládot kínálnak, amely megfelel az elvárásoknak, meglepően jó áron.

A Kínában gyártott és a Sailun Tyres tulajdonában lévő Rovelo abroncsok kiváló ár-érték arányt kínálnak. Ezeket a gumiabroncsokat a vezető autógyártók kipróbálták és megbízhatónak találták mind nedves, mind száraz útviszonyok mellett, különösen a kormányozhatóság és az aquaplaning-ellenállás tekintetében.