Vredestein Sportrac 5

Vredestein Sportrac 5

Vredestein Sportrac 5 információ

A Vredestein Sportrac 5 felső és középkategóriás autókra optimalizált sportos, nyári gumiabroncs.

A Sportrac rendkívül csendes és kényelmes nyári gumiabroncs, amelyet kiemelkedő stabilitás és sportosság jellemez, és ami kitűnő kezelhetőséget biztosít mind nedves, mind száraz felületen.

Tökéletes kezelhetőség és hosszú élettartam - A Sportrac 5 a Sportrac 3-mal ellentétben nem forgásirányos, hanem aszimmetrikus. A gumi középső vájataiban a tervezők forgópontokat helyeztek el, amelyek megadják az alacsony gördülési ellenálláshoz és a kitűnő felületi nyomáseloszlást biztosító érintkezési felülethez szükséges rugalmasságot. Ennek következtében a gumiabroncs egyenletesen kopik, irányíthatósága pedig mind nedves, mind száraz felületen kitűnő.

A Handling Tuned Sidewall elv - Elődjéhez hasonlóan a Sportrac 5 is rendelkezik a Handling Tuned Sidewall elvnek köszönhető előnyökkel. Az erős külső vállrész és a robusztus felépítés mellett mindez nagyon sportos vezetést és kiemelkedő kezelhetőséget biztosít

Biztonságos és csendes vezetés - A Sportrac 5 négy széles kerületi vájata biztosítja az optimális vízelvezetést és a maximális vízenfutás elleni tartalékokat. A gumiabroncs vállrészblokkjainak intelligens elrendezése tökéletes teljesítményt nyújt nedves felületen való fékezéskor, emellett a gumi alacsony (bel- és kültéri) zajszintjéhez is hozzájárul.

Számos jellegzetes elem alkalmazásával a Giugiaro Design tervezte a Sportrac 5 futófelületét és oldalfal mintázatát. A négy vájat alapjának árnyékolása kiemeli az aszimmetriát, és az abroncsnak sportos megjelenést kölcsönöz, míg az oldalfal mintázat elegánsan sima. Emellett a Sportrac 5 vállfelületén található Vredestein logó a futófelület kopásjelzője közelében helyezkedik el.