Roadx Rxmotion 4S

Roadx Rxmotion 4S

Roadx Rxmotion 4S méretek

Roadx Rxmotion 4S információ

Az RXMotion 4S a RoadX legújabb fejlesztésű négyévszakos gumiabroncsa, egész évben kényelmes, biztonságos közlekedést biztosít.

A RoadX RXMotion 4S kiemelkedő teljesítményt nyújt a hagyományos 4 évszakos mintázatokhoz képest, azoknak készült, akik hosszú élettartamot, és bizonságos vezetés élményt várnak pénztárca kímélő megoldással.

Közép-európai téli időjárásra tervezték, széles hőmérséklet tartományban mutatott optimális tapadást.

Téli körülményekre hitelesítették, az oldalán látható m+s jelzés és a hópihe is ezt jelenti, azokban az országokban ahol kötelezően előírják a téli gumi használatát, ez az abroncs tökéletesen megfelel.

Az új, asszimetrikus mintázat lényegesen fokozza a kanyar stabilitást, valamint az abroncs tapadását fékezésnél és vészfékezésnél. A hornyok a három fő barázda köré mintázódnak, amik a kezelhetőséget és a stabilitást segítik száraz, havas és nedves úton egyaránt.

A különleges szilika összetétel csökkenti az abroncs gördülési ellenállását és növeli a tapadását. A speciális téli összetevőknek köszönhetően egész évben jól teljesít, nedves úton megfelelő aquaplaning tulajdondsággal bír.

A fehér szénpor alkalmazása miatt kisebb a súrlódás, mint a hagyományos szénpor esetében, ezért jelentősen csökkent a gördülési ellenállás is. Ugyancsak ennek az összetevőnek köszönhetően az abroncs rugalmasabb, kevésbé kopik és jobban tapad.

Ez a fajta mintázat a zajkibocsátást is csökkenti.

Roadx

A Roadx nagyon jó ár/érték arányú, kedvező árú gumiabroncs Kínából. Kedvező árát annak köszönheti, hogy Kína közel van a gumi természetes nyersanyagforrásaihoz valamint bővelkedik olcsó munkaerőben. A kutatásra és fejlesztésre szánt befektéseknek (az éves bevétel 30%-a) köszönhetően a Roadx abroncsok teljes élettartamuk alatt biztosítják a tőlük elvárható biztonságot és minőséget. A Roadx/Sailun jelenleg a világ a 18. legnagyobb gumiabroncs gyártója.

Termékkínálat

A Roadx termékpalettáján személyautókra, kis- és nagyhaszonjárművekre valamint az egyre népszerűbb SUV-kre megfelelő gumiabroncsok szerepelnek. Vevőközpontúságuk biztosítása érdekében folyamatosan az abroncsgyártás kutatásának és fejlesztésének a határait feszegetik, hogy minél jobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat tudjanak nyújtani.

Gazdasági adatok

A Roadx gumiabroncsok Kínában és Vietnámban készülnek. Az 59 hektáros gyárterületen a kezdeti termelési kapacitás 7.8 millió gumiabroncs volt évente. 2015 év végére ez a szám 12 millió lett, ahogy a foglalkoztatottak száma is a mindössze 780 főről 3500-ra duzzadt. A Roadx a vietnámi gyár megnyitásával mára több mint 30 millió gumiabroncsot értékesít évente a világ 50 országában.

A Roadx története

A Roadx márkát a 2002-ben alapított Sailun Tire a Qingdaoban, Kínában található gyáraiban gyártja. A Sailun Tire kialakulása az evolúció egyik kulcsa. Anyavállalata, a Mesnac Co. Ltd. gumiabroncsgyártó berendezéseket tervez és gyárt. A Sailun Tire logikus lépés volt a magas színvonalú gumiabroncsok bemutatásában, amelyeket saját felszereléseik képesek előállítani.

A Roadx továbbra is kiaknázza műszaki szakértelmét és kutatási és fejlesztési beruházásait, hogy világszínvonalú gumiabroncsokat állítson elő minden típusú járműhöz, a családi szedánból a teherautókig és a terepjárókig.

Egy kínai vállalkozói csapat alapította, amely partnerséget kínált a Qingdao Tudományos és Technológiai Egyetemnek ((a világ egyetlen mérnöki programja, amely kizárólag a gumitechnológiára összpontosít) annak érdekében, hogy foglalkoztatási lehetőséget biztosítson az egyetem gumimérnökei számára.

A Sailun/Roadx 2014-ben nyitotta meg első gumiabroncs-gyártó üzemét Vietnamban, és 2015-ben megkezdte egy második vietnami gyár építését. 2016-ban ez a 2. gyár előállítja első TBR gumiabroncsát, és ezzel beindul a nagyüzem. 2018-ban megállapodást kötöttek a Cooper Tyres-rel a Cooper teherautó, és busz radiál gumiabroncsainak előállítására.

Szponzoráció

A Roadx az Angol Premier Ligában játszó West Ham United egyik főszponzora.

Garancia

A Roadx gumiabroncsokra a gyártó a felszereléstől számítva 10 év garanciát vállal