Roadx Rxfrost WU01

Roadx Rxfrost WU01

Roadx Rxfrost WU01 méretek

Roadx Rxfrost WU01 információ

A RoadX Rxfrost WU01 kitűnő választás, ha kedvező árú abroncsot keres. Hosszú élettartam, biztonságos irányíthatóság és rövid fékút jellemzik havas, vizes és száraz útviszonyok közt egyaránt, és igazán pénztárcabarát.

A RoadX WU01 téli abroncsot kifejezetten a közép-európai téli időjárási körülményekre fejlesztették ki, asszimetrikus futófelületi mintázatának köszönhetően tökéletesen teljesít jeges és havas úton. A szélesebb futófelület jobb tapadást biztosít az úttal, ami nagyobb biztonságot eredményez. Ezen a szélesebb futófelületen észrevehetően átjönnek az asszimetrikus mintázat előnyei, hiszen a mintázaton külön rész felel az abroncsszerkezet szilárdságáért, külön a kormányozhatóságért, a fékezésért, és a vízelvezetésért. Ez utóbbit a három fő barázda biztosítja, mely extrém téli körülmények között is nagyszerű kezelhetőséget biztosít az autónak.

A felület lágysága alacsony hőmérsékleten is megmarad ami a fogazott barázdákkal együtt szintén a jobb tapadást segíti elő.

A gumiabroncs mintázatának mély és sűrűn szaggatott hornyai fokozzák a fékezés biztonságát.

A cikkcakkos lamellák segítik az abroncs öntisztítási képességét ami biztonságosabb autózás élményt nyújt havas és jeges úton.

Roadx

A Roadx nagyon jó ár/érték arányú, kedvező árú gumiabroncs Kínából. Kedvező árát annak köszönheti, hogy Kína közel van a gumi természetes nyersanyagforrásaihoz valamint bővelkedik olcsó munkaerőben. A kutatásra és fejlesztésre szánt befektéseknek (az éves bevétel 30%-a) köszönhetően a Roadx abroncsok teljes élettartamuk alatt biztosítják a tőlük elvárható biztonságot és minőséget. A Roadx/Sailun jelenleg a világ a 18. legnagyobb gumiabroncs gyártója.

Termékkínálat

A Roadx termékpalettáján személyautókra, kis- és nagyhaszonjárművekre valamint az egyre népszerűbb SUV-kre megfelelő gumiabroncsok szerepelnek. Vevőközpontúságuk biztosítása érdekében folyamatosan az abroncsgyártás kutatásának és fejlesztésének a határait feszegetik, hogy minél jobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat tudjanak nyújtani.

Gazdasági adatok

A Roadx gumiabroncsok Kínában és Vietnámban készülnek. Az 59 hektáros gyárterületen a kezdeti termelési kapacitás 7.8 millió gumiabroncs volt évente. 2015 év végére ez a szám 12 millió lett, ahogy a foglalkoztatottak száma is a mindössze 780 főről 3500-ra duzzadt. A Roadx a vietnámi gyár megnyitásával mára több mint 30 millió gumiabroncsot értékesít évente a világ 50 országában.

A Roadx története

A Roadx márkát a 2002-ben alapított Sailun Tire a Qingdaoban, Kínában található gyáraiban gyártja. A Sailun Tire kialakulása az evolúció egyik kulcsa. Anyavállalata, a Mesnac Co. Ltd. gumiabroncsgyártó berendezéseket tervez és gyárt. A Sailun Tire logikus lépés volt a magas színvonalú gumiabroncsok bemutatásában, amelyeket saját felszereléseik képesek előállítani.

A Roadx továbbra is kiaknázza műszaki szakértelmét és kutatási és fejlesztési beruházásait, hogy világszínvonalú gumiabroncsokat állítson elő minden típusú járműhöz, a családi szedánból a teherautókig és a terepjárókig.

Egy kínai vállalkozói csapat alapította, amely partnerséget kínált a Qingdao Tudományos és Technológiai Egyetemnek ((a világ egyetlen mérnöki programja, amely kizárólag a gumitechnológiára összpontosít) annak érdekében, hogy foglalkoztatási lehetőséget biztosítson az egyetem gumimérnökei számára.

A Sailun/Roadx 2014-ben nyitotta meg első gumiabroncs-gyártó üzemét Vietnamban, és 2015-ben megkezdte egy második vietnami gyár építését. 2016-ban ez a 2. gyár előállítja első TBR gumiabroncsát, és ezzel beindul a nagyüzem. 2018-ban megállapodást kötöttek a Cooper Tyres-rel a Cooper teherautó, és busz radiál gumiabroncsainak előállítására.

Szponzoráció

A Roadx az Angol Premier Ligában játszó West Ham United egyik főszponzora.

Garancia

A Roadx gumiabroncsokra a gyártó a felszereléstől számítva 10 év garanciát vállal