Vásároljon egy szett GT Radial nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot, és nyerje vissza az árát!

Vásároljon egy szett GT Radial nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot, és nyerje vissza az árát!

Aki az akciós időszak alatt, 2024. március 25. és 2024. június 30. között Magyarországon legalább 4 db azonos méretű és mintázatú, GT Radial márkájú nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot vásárol webáruházunkban és regisztrál a nyereményjátékra, visszanyerheti a vásárlást igazoló számlán szereplő 4 db GT Radial gumiabroncs árát Emag utalvány formájában.

Amennyiben a számlán több mint 4 db GT Radial gumiabroncs szerepel, a vételárat akkor is csak 4 azonos méretű és mintázatú abroncsra vonatkozóan nyerheti vissza.

Az akció időtartama: 2024. március 25. - június 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni.

A nyertesek kiértesítésére havonta, a sorsolást követő munkanapon kerül sor telefonon vagy emailben. A nyerteseket kizárólag abban az esetben illeti meg a gumiabroncsok vételárával megegyező értékű Emag utalvány, amennyiben a vásárlásról szóló számlát bemutatják, továbbá fényképen igazolják, hogy a vásárolt gumiabroncs felszerelésre került. Fontos, hogy az elkészített fényképen a gépjármű rendszáma nem látszódhat, erre ügyeljen a fénykép elkészítésekor vagy utólag tegye a rendszámot olvashatatlanná.

Játékhónapok:

  1. Játékhónap: 2024. március 25 – április 30. Sorsolás: 2024. május 2-án.

  2. Játékhónap: 2024. május 1 – május 31. Sorolás: 2024. június 3-án.

  3. Játékhónap: 2024. június 1 – június 30. Sorsolás: 2024. július 1-én.

A nyereményjáték időszaka alatt egy vásárlással csak egy alkalommal lehetséges jelentkezni, minden további jelentkezés automatikusan kizárásra kerül az akcióból.

A nyereményjátékban kizárólag az akciós időszak alatt vásárolt GT Radial gumiabroncs tulajdonosai (továbbiakban: Játékos) vehetnek részt. Játékos csak természetes személy lehet.

Regisztrálni ITT lehet!

Játékszabályzat és adatkezelési Tájékoztató ITT olvasható.