LEAO Winter Defender UHP

LEAO Winter Defender UHP

LEAO Winter Defender UHP méretek

A Leao a globális gumiabroncs gyártók Tyrepress által közölt rangsorában 12. helyen álló kínai Linglong gyár almárkája, Európában németországi kutatási és fejlesztési központjával és szerbiai gyárával van jelen.

A LEAO egy nemzetközileg elismert abroncsmárka, amely a gazdaságos szegmensben minőséget és 100%-os megbízhatóságot garantál. A LEAO termékei tökéletesen megfelelnek a gumiabroncsokkal szemben támasztott követelményeknek. Minden útfelületen és minden időjárási körülmények között bizonyítják teljesítményüket. A LEAO-t világszerte költséghatékony és minőségi gumiabroncsként ismerik el.

Az 1975 -ben alapított Shandong Linglong Tire Co., Ltd. jelenleg hét kutatási és fejlesztési szervezettel és hét gyártóbázissal rendelkezik. A Linglong termékeit világszerte 173 országban értékesítik.

A vállalat termékei személygépkocsi és könnyű teherautó gumiabroncsokból, teherautó- és busz- abroncsokból és terepjáró gumikból állnak, amelyeket széles körben használnak haszongépjárműveken, személygépjárműveken, ipari gépeken.

A brit Tyrepress a globális gumiabroncs -gyártók 2020-as bevételei és nyereségei alapján kiadta a Top Tire Manufacturers 2021 rangsort. A Linglong Tire a 14. helyről a 12. helyre lépett előre, és a legnagyobb ütemben fejlődő vállalat lett.

A Linglong Tire jelenleg több mint 30 világhírű autógyártóval folytat együttműködést tesztelheti és kipróbálhatja új fejlesztéseit. A tesztelő gyártók közt szerepel többek közt a Mercedes-Benz, BMW, Toyota és a Volkswagen.

A Linglongnak hét gyára van Zhaoyuanban, Dezhouban, Liuzhouban, Jingmenben, Jilinben, Thaiföldön és Európában a szomszédos Szerbiában.

A Linglong Tire-t számos világszerte ismert autógyártó választja első szerelésű abroncsának, mint az Audi, VW, Ford.

A vállalat aktívan hozzájárul jótékonysági tevékenységekhez olyan területeken, mint a katasztrófa elhárítás, az edukáció és a környezetvédelem.