Laufenn S FIT EQ LK01B

Laufenn S FIT EQ LK01B

Laufenn S FIT EQ LK01B méretek

Laufenn S FIT EQ LK01B információ

Laufenn LK01 nyári gumi a Hankook gyáraiban készül, profilja és szerkezete optimális kapcsolatot biztosít az útfelülettel. Az optimális kapcsolat a talajjal jobb kezelhetõséget és teljesítményt jelent mind vizes, mint száraz útviszonyok mellett, míg a futófelületi mintázat és lenyomat minimálisra csökkenti az akvaplaning lehetõségét, csökkenti a zajt és javítja a stabilitást.

Technikai jellemzői:

  • A fejlett „Hydro Block” profilt a számítógépes aquaplanning szimulációk felhasználásával alakították ki a kiváló fékezési tulajdonságok elérése érdekében ami hatékony vízelvezetést biztosít.
  • A 4 hosszanti csatorna növeli a stabilitást vizes úton.
  • A profil kialakítása egyenletes terheléseloszlást és stabil tapadási felületet biztosít
  • A blokkmerevítõ használata optimális blokk-merevséget biztosít.
  • A csatorna él letörések segítenek a vizes úton való fékezésben.
  • Az asszimetrikus mintázati kialakítás által az abroncs külsõ vállában magasabb blokk merevség érhetõ el, így nõ a kanyarstabilitás.
  • A karkaszban a párnagumi használata csökkenti a gördülési ellenállást, ezáltal növeli az abroncs üzemanyag-hatékonyságát.
  • Az abroncs vállrészén végigfuttatott egybefüggõ gumicsík csökkenti a menetzajt és növeli a kanyarstabilitást.
  • A nagyteljesítményû polimer keverékek használata csökkenti a gördülési ellenállást, és növeli az abroncs élettartamát.
  • A fejlett számítógépes szimulációk segítségével optimalizált futófelület kiválóan osztja el a terhelést a tapadási felületen, ezáltal egyenletes lassú kopást és nagyszerû fékezhetõséget tesz lehetõvé.
Laufenn

A Laufenn a Hankook kedvező áru gumiabroncsa.

A Laufenn kínálata

A Laufenn felhozatalában a Hankook korábbi termékei jelennek meg az átlagos piaci árnál jóval olcsóbban, személygépkocsi, SUV és kisteherautó abroncs kategóriában. Skandinávai és Oroszország számára szögelhető gumiabroncsokat is gyárt.

A Laufenn abroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik idősebb autójukat heti rendszerességgel használják, elsősorban városban, időnként autópályán, főleg száraz útfelületen.

Gazdasági adatok

A Laufenn gumiabroncsokat különösen az európai piacra fejlesztették ki, és a vállalat világszínvonalú magyarországi gyárában gyártják.A Laufenn márka 2016 tavaszától érhető el az európai piacon.

Tulajdonos

A Laufenn a Hankook csoportjába tartozó márka.

Garancia

A Laufenn gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.