Laufenn I FIT+ LW31

Laufenn I FIT+ LW31

Laufenn I FIT+ LW31 információ

Az I FIT+ kényelmes és biztonságos vezetési teljesítményt nyújt a sofőröknek havas és nedves úton. A mintázat a Reddot Award 2017-es győztese.

Technikai jellemzői:

A speciális gumikeverék kiváló fékteljesítményt és kezelhetőséget biztosít havas és vizes úton. Jobb tapadás havas és nedves úton, a biztonságosabb vezetés érdekében.

A Grip Claw technológiának köszönhetően az éles 3 dimenziós él javítja a vonóerőt hóban.

A hagyományos mintázattal összehasonlítva, a széles keresztirányú csatornák alkalmazása kiváló oldalirányú tapadást biztosít. Hatékonyan vezeti el a vizet oldalirányba, optimalizált profilkialakításának és széles keresztirányú csatornáinak köszönhetően. Ezáltal növeli az aquaplaning ellenállást.

A számítógépes szimulációval tervezett mintázat javítja a fékteljesítményt és egyenletes kopást biztosít, mivel egyenletes nyomáseloszlást eredményez a tapadási felületen. Ennek a technológiának köszönhetően biztonságosan vezethet, miközben a gumi egyenletesen kopik.

Az i FIT+ új technológiát használ, hogy biztonságos és kényelmes utazást tegyen lehetővé nedves és havas körülmények között.

A Nano szilika keverék jobb vonóerőt biztosít havas/nedves úton és alacsonyabb a gördülési ellenállás.

Laufenn

A Laufenn a Hankook kedvező áru gumiabroncsa.

A Laufenn kínálata

A Laufenn felhozatalában a Hankook korábbi termékei jelennek meg az átlagos piaci árnál jóval olcsóbban, személygépkocsi, SUV és kisteherautó abroncs kategóriában. Skandinávai és Oroszország számára szögelhető gumiabroncsokat is gyárt.

A Laufenn abroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik idősebb autójukat heti rendszerességgel használják, elsősorban városban, időnként autópályán, főleg száraz útfelületen.

Gazdasági adatok

A Laufenn gumiabroncsokat különösen az európai piacra fejlesztették ki, és a vállalat világszínvonalú magyarországi gyárában gyártják.A Laufenn márka 2016 tavaszától érhető el az európai piacon.

Tulajdonos

A Laufenn a Hankook csoportjába tartozó márka.

Garancia

A Laufenn gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.