Kingstar SK10

Kingstar SK10

Kingstar SK10 információ

A Kingstar SK10 a nagyteljesítményű abroncsok közé számít. Gyártója, a Hankook, prémium minőségű abroncsokban való jártasságával és tapasztalatával garantálja, hogy minden úton és időjárási viszonyok között a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az SK10 kiváló nedves tapadást és fékezési teljesítményt kínál, amelynek köszönhetően biztonságban érezheted magad minden kanyarban és mindenféle időjárási körülmények között. A Hankook által fejlesztett speciális gumiösszetétel és mintázat együttesen biztosítja, hogy az SK10 az utak ura legyen.

Az Ultra High Performance kategóriába tartozó SK10 nem csupán egy abroncs, hanem a vezetés élményének megújulása. Élvezd a könnyed és precíz kormányzást, miközben az SK10 megfogja az utat és megadja a biztonságot és az önbizalmat minden vezetési helyzetben.

Mindezek mellett ne felejtsük el említeni az SK10 rendkívül kedvező árát is, amely megfizethetővé teszi ezt a prémium minőségű abroncsot minden autós számára. Tapasztald meg a prémium teljesítményt úgy, hogy közben a pénztárcádat is kíméled! Válassz prémium teljesítményt, válassz Kingstar SK10-et!

Kingstar

A Kingstar a Hankook kedvező áru márkája, Koreából származik.

A Kingstar kínálata

A Kingstar felhozatalában az anyacég korábbi termékei jelennek meg az átlagos piaci árnál jóval olcsóbban, személyautókra és kishaszongépjárművekre.

Gazdasági adatok

A Kingstar gumiabroncsok a Hankook kínai (Jiangsu, Jiaxing, Chongqing) gyáraiban készülnek.

Tulajdonos

A Kingstar a Hankook csoportjába tartozó márka.

Garancia

A Kingstar gumabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.