GT Radial Maxmiler AllSeason 2

GT Radial Maxmiler AllSeason 2

GT Radial Maxmiler AllSeason 2 információ

A Gt Radial Maxmiler Allseason 2 egy teljesen új mintázatú kisteher abroncs egy gyorsan növekvő, stratégiai szegmensben.

Új anyag összetétel, új oldalfal járda ütközés elleni védelemmel ellátva, könnyű felépítés, még több méret.

Elődjéhez, a Gt Radial Maxmiler Allseason-hoz képest a nedves útburkolaton történő fékezés és kezelhetőség is 15-20%i-kal jobb, míg a havas tulajdonságokat és a futásteljesítményt megtartotta.

Egész éves megbízhatóság , tartósság és hosszú távú futásteljesítmény jellemzi. Jó fékteljesítmény nedves, havas és csúszós utakon, a fokozott biztonság érdekében.

Kereskedelmi üzemeltetésre hangolt kezelhetőség. A furgonabroncsokat gyakran használják a nehéz kereskedelmi műveletekben, ahol a megrakott járművek esetenként ráfutnak járdaszegélyekre is. Ezért különös figyelmet fordítottak az oldalfalak kiegészítő védelmére, a hosszabb üzemidő érdekében!

A MAXMILER burkolatát ezért úgy tervezték, hogy a járdáknak, szegélyeknek ütközéskor ellenálló legyen.

Főbb jellemzők:

  • Az új futófelületi keverék a legújabb szilika-generációval alacsony gördülési ellenállást és üzemanyag-fogyasztást biztosít. Ez csökkenti a kereskedelmi üzemeltetés költségét.

  • A futófelületen található nagy mennyiségű lamella hatékony tapadást és biztonságot nyújt nedves úton fékezéskor.

  • A mintázat egyedi kialakítása több csatornán és széles keresztirányú barázdákon keresztül elősegíti a vízelvezetést, ezáltal kiváló védelmet nyújt az aquaplaning ellen.

  • Téli úton a lamellás élek hozzájárulnak a megbízható fékezési teljesítményhez, tapadást és magabiztos kezelhetőséget biztosítanak a havas utakon.

GT Radial

A GT Radial középkategóriás gumiabroncsai a világ számos pontján készülnek, az anyacég a GITI Tyre gyáraiban, többek között Európában, a Közép-Keleten, Kínában és az USA-ban is.

Termékkínálat

Több mint 130 országban forgalmazzák a személy-, SUV-, és kisteherabroncsokat. Számos autógyártó választja elsőszerelésének a GT Radial abroncsokat modelljein, amely hűen tükrözi a márka termékeinek megbízhatóságát. Ilyen gyártók például a Citroen, Peugeot vagy a Dacia is.

Gazdasági adatok

A Giti Tyre több mint 60 éve van a piacon A Giti gyártja a GT Radial márkát, mellyel a világ vezető gumiabroncs-gyártói közé tartozik. Világszerte több, mint 33 000 alkalmazottjával, a Giti Tire több, mintt 130 országban értékesíti a személyautók, SUV-k, tehergépkocsik és teherautók gumiabroncsait, mindösszesen 65.000 eladási ponton. Ennek elérése érdekében Kínában és Indonéziában rendkívül fejlett gyártási létesítményekkel rendelkezik.

A globális fejlesztési központok Európában, Amerikában és Ázsiában biztosítják a legmodernebb termékeket és a legmagasabb minőséget. Több mint 600 mérnök dolgozik világszerte új, innovatív technológiákon a minőség, a biztonság és az üzemanyag-hatékonyság terén. Európai kutatási és fejlesztési központjuk Hannoverben található, ahol a GT Radial Európában, az európai gumiabroncsok fejlesztésére összpontosít. A globális kutatási és fejlesztési központokkal együttműködve, vezető szakemberek multinacionális csapata dolgozik intenzíven az új termékek kifejlesztésén.

Tulajdonos

A GT Radial abroncsokat a Giti gyártja. Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Néemtországban, Hannoverben folyik. A csapat az új, innovatív üzemanyag-takarékossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K&F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport részeként dolgozik.