Falken Azenis FK510

Falken Azenis FK510

Falken Azenis FK510 méretek

Falken Azenis FK510 információ

A Falken Azenis FK510 ultranagy teljesítményű gumiabroncsa 2016-ban debütált. A sportos vezetési stílus kedvelői megtalálhatják számításukat ebben a termékben, mivel a technológiai fejlesztések lehetővé tették, hogy magasabb szintű pontosságot érjenek el a precíz irányíthatóság és a jobb tapadás területén.

Technikai jellemzői:

Kiemelkedő jellemzője, hogy egy úgynevezett “hybrid undertread” réteg segít a stabilitás megőrzésében nagy utazási sebesség mellett is. A négy hosszanti mintaárok segít a hatékony vízelvezetésben, növelve ezáltal az aquaplanning ellenállást.

A Falken Azenis FK510 a legújabb generációs, ultranagy teljesítményű nyári gumiabroncsa a 4D nanotechnológiának köszönhetően kiváló tapadást biztosít vizes és száraz útfelületen egyaránt.

Az Adaptive Constant Pressure (ACP) mintázat zegzugos kialakítása, a széles vállblokkok, valamint a lamellák változó mélysége, elősegítik a tapadást nagy sebességű kanyarodás esetén.

17”-tól 21”-os átmérőig kapható, Y és W-s sebesség index-ekkel.

További Falken nyári gumik

Falken

A Falken közép kategóriás gumiabroncs, Japánból származik.

A Falken termékkínálata

Terepjárók és SUV-k ideális gumija. A nagy teljesítményű sport autók, luxus limuzinok kategóriájában a legjobb vétel. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Falken gumik közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

Olyan autómárkák beszállítója, mint a Suzuki, a Daihatsu, a Nissan vagy a Subaru. 2016-ban a Nissan Rouge elsőszerelésként választotta a Falken Ziex ZE001 A/S abroncsát. A 2017-ben forgalomba kerülő Chrysler Pacifica gyári szerelési is a Falken Ziex CT50 A/S lesz.

A Falken kínálatában megtalálhatók a kishaszon- és haszongépjármű-gumiabroncsok is.

Gazdasági adatok

A Falken márka japánban piacvezető, ott Ohtsu márkanév alatt forgalmazzák. Gyárai Japánban, Thaiföldön és Indonéziában működnek, 23 ezer munkatársat foglalkoztatva, részvényeit a tőzsdén is jegyzik.

Tulajdonos

A Falken Gumiabroncsgyártó Vállalatot 1983-ban alapították Japánban, jelenlegi székhelye az Egyesült Államokban, Kaliforniában van.

Története

A Falken márka 1983. évi megszületését követően még ebben az évben elkészült az első Falken abroncs. 1988-ban megnyitották az első kirendeltséget Offenbach am Mainban, Németországban. A Falken máig erről a telephelyről forgalmazza és terjeszti a vállalat teljes abroncsválasztékát.

Versenysport

A márkanév megszületését követő évben (1984) már versenyautókon aratott győzelmet, nem sokkal később, 1985-ben a motorsportban is megmutatta teljesítményét. Napjainkig folyamatosan versenyben vannak a Falken abroncsok: Mirage Cup Car (Japán autóverseny), Kenya Endurance Rally Race, Super N1 Taikyu (Japán autóverseny), Párizs-Dakar Rally, Ausztrália 2000 Rally, etc.

Garancia

A Falken gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.