Barum Vanis Allseason

Barum Vanis Allseason

Barum Vanis Allseason információ

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony, négyévszakos kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound, amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évben nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.

Az új Barum Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben.

A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs-élettartamot eredményez.